Середа, 08.05.2024, 12:26
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Міське методичне об'єднання шкільних бібліотекарів м. Красноармійська

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека»
18:04
Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека»

Всеукраїнський  конкурс «Шкільна бібліотека»

Журі

Учасники конкурсу

ЗОШ №2

З метою залучення дітей до читання, підтримки та вдосконалення діяльності бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів, піднесення ролі бібліотекаря в суспільстві та підвищення престижу бібліотечної професії 19 грудня в загальноосвітній школі № 2 відбувся І етап (міський) Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека».

Бібліотекарі 10 загальноосвітніх шкіл міста Красноармійська та Родинського, селища Шевченка, презентували свої роботи у такій номінації: «Шкільна бібліотека - інформаційний центр навчального закладу», в якій вони презентували досвід своєї роботи.

Учасники (ЗОШ №2, №3, №15) в номінації «Бібліотечнийё веб-ресурс» презентували діючий сайт міського методичного об’єднання шкільних бібліотек міста Красноармійська (mmo-biblioteka.at.ua). Метою створення web-сайту є всебічне освітлення професійної діяльності міського методичного об’єднання, обмін досвідом, творчими ідеями, досягненнями, формами роботи. За допомогою сайта бібліотекарі зможуть отримувати нову інформацію з галузі бібліотечної роботи, знайомитися з новими технологіями бібліотечної справи, практичними порадами, які допоможуть розібратися в складних професійних питаннях, ділитися досвідом, спілкуватися у форумі. На сайті багато корисної інформації не тільки для бібліотекарів, але й для дітей, їх батьків, учителів.

Під час роботи панувала тепла обстановка. Учасники виявили творчий підхід до виконання роботи, небайдужість. Презентовані проекти вирізнялися глибиною думки, науковістю, новизною. В цьому відчувалась справжня рука майстрів.

Переможцями І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека» була визнана колективна робота фахівців ЗОШ №2 (Самарська Д.А.), ЗОШ №3 (Бережко Н.А.), ЗОШ №15 (Колюпанова О.В.) в номінації «Бібліотечний веб-ресурс», а також в номінації «Шкільна бібліотека - інформаційний центр навчального закладу» зайняли:

І місце – ЗОШ №8, Колесник Наталія Миколаївна;

ІІ місце – ЗОШ №5, Писаренко Любов Петрівна;

ІІІ місце – БПГ, Роменська Олена Анатоліївна.

Роботи Колесник Наталії (ЗОШ №8) та групи фахівців Самарської Діни (ЗОШ №2), Бережко Наталії (ЗОШ №3), Колюпанової Ольги (ЗОШ №15) візьмуть участь у ІІ (обласному) етапі.

Підсумки були підведені, але на цьому робота не закінчується. Учасники конкурсу, повні нових сподівань, ідей, прагнень, мають багато планів на майбутнє.

І основним гаслом для бібліотекарів стало - "Не можна зупинятись на досягнутому, а треба йти вперед!"

       Вітаємо переможців конкурсу і бажаємо їм подальших успіхів та творчого натхнення!  
Переглядів: 486 | Додав: Дінуля | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 4
2 Оксана  
0
Умнички, поздравляю с победой, так держать!!!

3 Дінуля  
0
smile

1 Поклонник  
0
Молодцы! Талантливо! Профессинально и очень достойно! УДАЧИ!!!

4 Дінуля  
0
smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz